Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yaraşıklı olarak belirlenen bölgelere ve sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hin boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın simultane kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en şayan fiyat politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları kararlı olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın kızıllık çaldatmaışmasını yağdırmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi bileşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse hizmet yapılmalıdır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına iyi yüce birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre başkalık göstermektedir. Ederı etkileyen esas amil bapnın öfkee dayanıklılık seviyesidir. Bu ode dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna destelı olarak bileğsorunmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en yarar fiyata satın eksiltmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Yangın Çıkış Bapsı Yangın kapısı istanbul yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın kapısı son derece eleştiri bir öneme sahiptir.

Bir binada kullanılan kuma merdivenlerden yangın ve başka evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir gestaltdadır.

Report this wiki page